Om FitMedElastik

Christian Haines. Manden bag FitMedElastikFitMedElastik opstod i 2019 da jeg, Christian Haines,¬† begyndte, at l√¶re noget om tr√¶ning p√• arbejdspladsen ‚Äď ved hj√¶lp af elastikker.
Jeg tog nogle kurser, og var med i arbejdsgrupper, med det formål, at udvikle konceptet.

Jeg fik hurtigt en f√łlelse af, at elastikkerne kunne bruges som tr√¶ningsredskab i langt h√łjere grad, end det blev dyrket i Danmark p√• det tidspunkt.

Det krævede dog nogle elastikker af passende kvalitet, og med en tilstrækkelig modstand, der kan udfordre ens krop og muskler.
Da jeg ikke kunne finde elastikker af ordentlig kvalitet i Danmark, f√•r jeg selv produceret mine elastikker. Tr√¶ningselastikkerne er produceret p√• en milj√łm√¶ssig venlig m√•de af naturlatex udvundet af gummitr√¶er, og som kan holde til regelm√¶ssig tr√¶ning gennem l√¶ngere tid.

"Jeg har en personlig interesse i, at få så mange som muligt til, at træne og leve sundt"

Det er en lidenskab for mig, at kunne dele min viden med andre, og se hvilken effekt det har på den enkelte. Jeg har en personlig interesse i, at få så mange som muligt til, at træne og leve sundt.
Derfor vil du også opleve, at jeg involverer mig personligt i at hjælpe dig som kunde hos FitMedElastik, til at opnå dine mål.
FitMedElastik drives i et samarbejde mellem Christian Haines og Jerry Porsborg.